Få taget unikt portræt
Rebecca med sit unikke portræt

Der er mange, der tager portrætter, med et Canon eller Nikon-spejlreflekskamera og rigtig mange dygtige fotografer, der kan bortretouchere en hvilken som helst rynke eller urenhed og fjerne en delle eller forstørre et øje.

 

Det kan man ikke med polaroider. Det man skyder, er det man får. Til gengæld får man noget fuldstændigt unikt, en engangs sjæleindfangning af de helt store.

 

Polaroidfilmens helt specielle og originale look med de mangeindbyggede fejlkilder, som ikke kan replikeres af Instagram, Hipstamatic og alverdens apps, kombineret med den ultimativt store billedstørrelse (8x10” formatet er 59 gange større end Nikon/Canons digitale topmodel :-) og sidst men ikke mindst de magiske, vidunderlige OPTIKKER, der overgår alle digitale udgaver i magi giver et fuldstændig fantastisk output.

 

Et portræt tager ca. en time. Først snakker vi, gennemgår processen og stiller op. Dernæst skyder vi billedet og så skal det processeres i den gamle Polaroid-maskine, der sørger for at mase alle kemikalierne nogenlunde jævnt ud over den store billedflade. Og fire minutter senere toner billedet frem og er færdigt.

Eller, dvs. kemikalierne fortsætter faktisk med at "fremkalde" billedet over de næste tre uger :-)

Copyright 2015 © One Of Many