Kamera&glas
One Of Many large format cameras

One Of Many, som ejer og driver polaroid.dk, skyder polaroider

på det absolut bedste analoge storformatsfotoudstyr, heriblandt Arca Swiss 8x10”, Deardorff, Linhof Kardan-Master L 4x5 & 5x7", Linhof Technica IV 4x5”, Sinar P2 4x5”, Sinar P2 5x7", Sinar P2 8x10", Speed Graphic 4x5” og vores kommende hjemmebyggede 20x24" (Danmarks største kamera?) ultra sværvægter.

 

De legendariske tyske, svejsiske og amerikanske kameraer suppleres af et arsenal af fine storformats-optikker, heriblandt en unik engelsk 1870 Dallmeyer Petzval optik, en fantastisk 1930’er Kodak-portræt-optik, en tysk 1960'er Imagon og en samling nyere Rodenstock og Schneider-Kreuznach glas.

 

Det færdige ANALOGE POLAROID OUTPUT er masteren. Vi gemmer ingen kopi eller negativ, så originalen er eneste eksemplar, og forlader altså studiet sammen med dig. Det betyder også, at vi kan skyde nogle alternative billeder, som måske ikke altid tåler andres øjne :-)

 

Vi kan godt tilbyde at scanne eller digitalisere polaroidet med et 39 megapixels Hasselblad kamera med makrooptik, så alle de unikke træk også kommer med i en “delbar” digital udgave, men det er helt op til dig.

 

NYHEDER – NYE GAMLE GLAS:

Vi har en 1900 tals tysk 36 cm Heliar optik på prøve, og selv om der løber 100 år gammel cement ned mellem glassene (!) tegner den fantastisk, så vi håber på at kunne inkludere den i samlingen. Se hvor fint den tegner her. Vi har også en Dallmeyer 3B fra omkring 1880 på prøve - se den i aktion her.

 

Vi eksperimenterer også med en meget sjælden, semi-radioaktiv (Statens Strålingsinstitut siger den ikke er farlig) krigsoptik, som under 2. verdenskrig sad monteret på et Spitfire jagerfly! Se den i aktion her.

 

Desuden har vi fået fingrene i en Voigtländer & Sohn Petzval portrætoptik, som stammer helt tilbage fra 1863 og en dansk Heinrich & Poulsen portrætoptik fra århundredeskiftet (det forrige :-), som vi også glæder os til at skyde med, når det lykkes at montere den gamle sag på et af kameraerne...

 

Copyright 2015 © One Of Many