Hvad er...
Polaroider og tilbehør

Polaroider, eller instant film, som det også kaldes, er en unik og legendarisk filmtype.

 

Indtil digitalkameraerne gjorde deres indtog og decimerede analog fotografi til den niche det er idag, var små-polaroiderne altdominerende som unikke her-og-nu-billedminder hos almindelige mennesker og storpolaroiderne et absolut must for de professionelle, som ville se om de indfangede det rigtige motiv.

 

Til trods for mere end 300 millioner solgte kameraer alene i USA, holdt Polaroid i 2007 op med at producere kameraer og i 2009 stoppede salget af polaroid-film helt, da firmaet gik definitivt konkurs...

 

Men passionerede fans og tidligere medarbejdere købte dele af fabrikken i Holland og gamle maskiner fra bl.a. USA. Mange mente, at det var umuligt, men efter flere års flittige forsøg lykkedes det for Impossible Project at genoplive produktionen af nye polaroid-film.

 

Impossible Project producerer nu flere typer af nyudviklede film, heriblandt kronen på værket, den ultimative storformat 8x10” polaroid (20.3 cm x 25.4 cm) Silver Shade film, som vi bruger til de gigantiske og charmerende portrætter. Vi ligger også inde med enkelte sjældne, og udløbede Polaroid-film, heriblandt den legendariske 809-film (en pakke koster 5000,- på eBay!)

 

NYHED Vi føjer fortsat flere gamle film til samlingen. Til de mindre (men stadig storformat :-) polaroider, kan vi tilbyde at skyde på Polaroid55 (ultrasjældne + udgåede for mange år siden!), Polaroid54, Polaroid52, Polacolor 559, Polapan Pro 554, Polacolor Pro 100, Polaroid Black & White samt Fujifilm FP-3000 og Fujifilm FP100C, som stadig kan købes som nye friske (og pålidelige) film.

 

 

Copyright 2015 © One Of Many